Random Wednesday - Custom Calendar 2017

Assalamualaikum wbt


Dah lama rasanya tak update blog kan? sampai tak perasaan first masuk blogger.com serious dah lain, dah takda dashboard macam dulu ke Ieka yang dah berzaman ni?

Memandangkan dah masuk tahun 2017 ni, Ieka mempunyai azam yang baru dan inshaallah Ieka akan aktif seperti dulu tapi tak boleh janjilah kekadang bila takde idea memang aku rasa malas sangat nak buka blog ni lelagi bila kau dah tak setahun memang adanya orang membaca kan?

Oh yeah korang nampak tajuk entry Ieka, sebelum korang tanya apa itu RANDOM WEDNESDAY ? Random Wednesday ni macam ala-ala WORDLESS WEDNESDAY (still ada lagi ke wordless wednesday ni? almaklumlah dah lama tak main blog hihihi).

Memandangkan tahun baru mesti ada azam baru, jadi Ieka selitkan dalam RANDOM WEDNESDAY harini dengan Custom Calendar Ieka buat before nak masuk 2017. Sebenarnya adik request nak buat calendar setelah mendapat beberapa idea Ieka terus buat dan akhirnya siap jugak sebelum masuk tahun baru. 



ini hasilnya takdelah gempak mana

THEME : KPOP VERSION

Itu sahaja aku nak share dengan korang, inshaallah if ada entry menarik aku akan post dekat sini ☺(baru perasaan blog dah lain)



4 orang komen :

Sally Samsaiman said...

Selamat Tahun Baru 2017! comel je kalender tuuu..hihi

HeNRieTTa JoSe said...

cantiknye kalendar tu...rietta suka pastel kaler...

Ieka Farhana said...

@Sally Samsaiman hehehe :D selamat tahun baru juga :)

Ieka Farhana said...

@HeNRieTTa JoSe kan sedap je mata memandang bila color pastel ni :)