Review Joho : R&F Tanjung Puteri


Assalamualaikum




Maaf di atas kelewatan meng-hapdet entry ...

Entry pada malam ini Ieka nak review "R&F Tanjung Puteri".. Apakah itu?


Haa R&F Tanjung Puteri tempat yang paling best untuk mengambil gambar photoshot atau tempat meluangkan masa dengan orang tersayang.. Baiklah sedikit information yang Ieka tahu mengenai pasal R&F Tanjung Puteri ini dulunya mereka buat untuk galeri contoh apartment sekarang mereka jadikan medan untuk penduduk Joho melepak ke sana.. (tak tahulah berita ini sahih ke tak? ini pun orang yang cerita..) 


Baiklah tanpa kita melenggahkan masa mari kita cuci mata dengan gambar dari En Google dulu baru Ieka bagi bukti yang Ieka dah sampai ke sana okay.. Tak banyaklah Ieka curi dalam dua tiga gambar hahaha..




Gambar bukti...



Mahsam baru balik kerja flight ke sini terus belakang tu banyak kerusi ..



Kerusi dia besar gedabak mcm katil pun ada siap boleh me-landing.. mcm gambar chineese couple tgh landing di belakang haha..


Jangan terpedaya belakang itu bukan kabus tapi jerebu rasanya kalau tak jerebu boleh nampak singapore tauu..

And last but not least


Kan Ieka dah kata banyak kerusilah..

tapi Ieka nak minta maaf sebab Ieka tak ambil banyak gambar  last minit plan so Ieka tak tak bwk hp bersama ini pun pinjam kwn punyaa .. Next time yaa kalau rajin Ieka share lagi.. hehe

Okay bagi yang nak datang ke sini macam mana?

R&F Princess Cove Sales Gallery, Jalan Tanjung Puteri, Johor, 80300 Johor Bahru, Malaysia

Masa dibuka 10 AM - 8 PM ..


2 orang komen :

Naseha Aika said...

wah! bestnye akak.. kat kampung Nas je tu. nak masuk kena bayar ye? Akak, acaner akak buat header akak ada bling2 bile cursor sentuh?? hehe.. saje je tanye.. sebab cantik!

Ieka Farhana said...

@Naseha Aika nak masuk situ tak kena bayaran pun. Haa header tu akak pun taktahu sgt sebab akak tempah dgn org :)