chewing gum yang anda makan kemungkinan ? ahahaha

Holaa hey geng ahahaha hari nih hari nih entry violet pasal chewing gum ... hah ? whats ? korg tak tahu ap itu chewing gum ? okeoke violet cube menerangkan maksud chewing gum tuu... oke chewing gum means sejenis gula2 tapi bergetah orang yang makan chewing gum nihh untuk senaman pipi and menyegarkan nafas (tu jepp violet tahu ) ,,, okeoke violet tak nak kap byk tapi hari nihh violet ada citew pasal chewing gum nihh ,,, 
tapi sebelum tu 


                                                       
rasanye ramai dah tahu chewing is a banned stuff in singapura . cakap pasal chewing gum dan singapura ni ada satu cerita PM singapura pergi ke thailand dia makan malam bersama raja siam ..
mule2 diorang makan udang
PM SINGAPURA : lepas makan udang apa orang thailand buat gan kulit udang ? 
RAJA SIAM : kami tak buat apa2 kami buang aje      
PM SINGAPURA : oo kat singapura kami recycle kulit udang buat keropok kemudian eksport ke       
                                  thailand ..
lepas tu dorang makan kulit limau ,,
PM SINGAPURA : lepas makan limau apa orang thailand buat gan kulit limau ?
RAJA SIAM : kami tak buat apa2 kami buang aje
PM SINGAPURA : oo kat singapura kami recycle kulit limau jadi jus limau kemudian eksport ke
                                  thailand
last sekali dorang makan chewing gum , macam biasa pm singapura pun tanye agy
PM SINGAPURA : apa orang thailand buat dengan chewing gum yang telah dimakan?
RAJA SIAM : kami tak buat apa kami buang aje
PM SINGAPURA : oo kat singapura kami recycle jadi kondom kemudian eksport ke thailand
RAJA SIAM : apa orang singapura buat gan kondom yang telah digunakan ?
PM SINGAPURA : kami tak buat apa kami buang aje
RAJA SIAM : oo kat thailand kami recycla jadi gule getah kemudian eksport ke singapura
errrkkk!! mke pm singapura jadi merah padam . sebaik saje pm singapura balik ke negaranye dia trus banned          chewing gum di singapura sampai sekarang ..
      MORAL VALUE : JANGAN ANNGAP CERITA INI NAJIS , KEMUNGKINAN CHEWING  
      GUM YANG ANDA MAKAN ....... AHAHAHA :D


p/s: cerita ini di copy and paste dari akaq fom 5 2010 .....

0 orang komen :